Blije Vrouwen Blog

20 maart, 2016 · door blijfvrouw

 

Catch by Simonis verzorgde heerlijk verwenmoment voor Stichting Blijf Vrouw.

Afgelopen dinsdag werden Silvia en haar partner heerlijk in de watten gelegd door het team van Catch by Simonis.
Door de prachtige locatie in de haven en het heerlijke eten is Catch een echte hot-spot in Den Haag en omgeving. Anneke van Stichting Blijf Vrouw kwam uiteraard even langs om Silvia te ontvangen. Wederom weer een bijzonder moment, dat wij zonder onze Vrienden niet zouden kunnen realiseren !

11 maart, 2016 · door blijfvrouw

Woensdag 9 maart was het verwenmoment van Coby de Koning en haar vriendin.
Zij werden hartelijk ontvangen door onze vrijwilligster Anneke bij Restaurant Gina in Leidschenhage.
De dames zijn in de watten gelegd door het vriendelijke personeel van Gina’s en hebben genoten van een voortreffelijke lunch.

Wij bedanken onze vriend Restaurant Gina voor hun hartelijke ontvangst en goede verzorging van dit mooie verwenmoment voor Coby en haar vriendin.

Het was een mooie middag voor beide dames.

6 maart, 2016 · door blijfvrouw

Donderdag 3 maart ontving Anneke van de stichting Blijf Vrouw, Magda Verkerk en haar vriendin voor een Verwenmoment  bij Clooney’s in Zoetermeer. waar zij heeft genoten van een voortreffelijke lunch.
Magda stuurde ons onderstaand verslag van haar middag bij Clooney’s ;

Er werd gevraagd wat we wilden eten en wij vonden het beiden moeilijk om een keus te maken (tot welk bedrag mag je bestellen bijv.), dus toen hebben we gevraagd of het mogelijk was dat de chef-kok voor ons een lunch zou samenstellen. Nu, dit kan ik iedereen aanbevelen.
Als eerste werden we getrakteerd op een glas  prosecco, daarna kregen we een pannetje met tomatensoep (echt zo’n lekker zelfgemaakte), hierna nog een bord met broodjes, belegd met heerlijke vis. Dus je begrijpt, we hebben genoten.
Na afloop nog een kopje koffie/thee en na iedereen bedankt te hebben zijn we weer richting parkeergarage gegaan. En ook daar hadden we geluk: de eerste 3 uur waren gratis.
Restaurant Clooney’s heeft een dikke pluim verdient.

Nogmaals heel erg bedankt en ik hoop tot ziens,
Magda Verkerk.

« Older Entries