Nieuws en evenementen

CONNY’S FUN RUN

Zondag 25 september was een bijzondere dag. Voor de 4e maal organiseerde Saskia Merkus met ondersteuning van haar partner Han, Conny’s Fun Run. Dit als eerbetoon aan haar, helaas veel te vroeg overleden, vriendin Conny Pasman, die 4 jaar geleden samen met Saskia het initiatief nam van deze Fun Run ten bate van Stichting Blijf Vrouw. Conny’s Fun Run is uitgegroeid tot een bijzonder, warm en geweldig evenement waar ontzettend veel lieve mensen aan meedoen.
Gisteren kwamen Saskia met haar man Han, Conny’ s zoon Boy Pasman en zijn vriendin DJ, de opbrengst op een bijzondere manier overhandigen. Onder het genot van heerlijke drankjes en hapjes van het team van La Galleria kreeg Stichting Blijf Vrouw de fantastische opbrengst uitgereikt op wel heel originele wijze. Maar liefst € 1.600,—zat in een schitterende ballon.
Wat een enorme verrassing ! En wat zijn wij ontzettend blij met dit geweldige bedrag, maar ook met het enorme enthousiasme van al deze lieve mensen!! Dank zij een aantal geweldige ondernemers, werd Conny’s Fun Run voor de vierde maal een succes! Restaurant Buytenhout, fotografen Sarah Al-Ramadan en Raymond Lohr, Maxime Jansen van Maxime Fashion, Petra en Andre van De Truffelkoning; dank dank dank voor jullie steun !!! De volgende run staat alweer gepland en we zijn ontzettend dankbaar en blij, dat we gesteund worden door zoveel betrokken mensen. En we denken met veel liefde aan Conny, die in 2013 samen met Saskia besloot ons te steunen en daardoor voor altijd in ons hart voortleeft!

 

img_2939
img_2935

 

 

 

img_2938

 **********************************

 

 

    


____________________________________________________________________________________

Blij! magazine in de maak

 

BLIJ! Magazine, it’s all in the name.. Een feel good magazine met échte verhalen, ontroerende reportages, bijzondere interviews en verwenmomenten. Een leger van journalisten, fotografen, stylisten, kappers, visagisten werken allen belangeloos mee aan BLIJ! Magazine. Onder leiding van Wilma Nanninga en Hsin Lan Chung wordt dit BLIJE, POSITIEVE, HUMORISTISCHE, ONTROERENDE, SPRAAKMAKENDE EN PRACHTIG VORMGEGEVEN MAGAZINE van Stichting Blijf Vrouw in korte tijd gerealiseerd. Voor de allerlaatste nieuwtjes, foto’s en meer kun je onze speciale BLIJ Facebookpagina volgen !

 

____________________________________________________________________________________

Vandaag mochten wij in La Galleria op feestelijke wijze met een drankje en een heerlijk hapje de cheque in ontvangst nemen van Conny’s Fun Run die op september plaats vond in Nootdorp met een meer dan fantastisch bedrag van maar liefst € 1300,– Zo’n 80 renners en wandelaars liepen 1 of meerdere rondjes rond de Dobbeplas. Saskia en Han organiseren deze jaarlijkse run ter nagedachtenis aan hun goede vriendin Conny. Restaurant Buytenhout zorgde belangeloos voor de koffie en thee van de runners. Ook de  zoon van Conny, Boy en zijn vriendin DeeJ waren erbij en hebben de opbrengst nog eens aangevuld met een geweldig bedrag. Heel veel dank aan Han en Saskia en natuurlijk aan iedereen die hieraan meegewerkt, gelopen of gerend hebben, wij zijn er ontzettend BLIJ mee. Uiteraard ook weer heel veel dank aan La Galleria die deze middag belangeloos voor de drankjes en de hapjes zorgde!!

____________________________________________________________________________________

Op zondag 27 september jl. vond de derde editie plaats van Conny’s Fun run. Zo’n 70 enthousiastelingen liepen of renden 1 of meerdere keren rond de prachtige Dobbeplas in Nootdorp. Saskia Merkus (sinds kort samen met haar man ook vrijwilliger van Stichting Blijf Vrouw) organiseerde deze jaarlijkse run, ter nagedachtenis aan haar vriendin Conny, en zoals alle jaren ervoor was het ook weer een stralende en prachtige dag. De opbrengst van de run is bestemd voor Stichting Blijf Vrouw! Anke, Petra en Marianne  van Stichting Blijf Vrouw liepen ook gezellig mee! Restaurant Buytenhout in Nootdorp verzorgde geheel belangeloos de koffie en thee voor de sportievelingen!! De lekkernijen bij de koffie waren van Banketbakkerij Lentz

____________________________________________________________________________________

Via onze lieve vriend en zanger Henk Hoen zijn wij onlangs geïntroduceerd bij de familie Kneteman van Kneet’s Gym in Den Haag De familie en het team van Kneet’s Gym is zeer betrokken bij ons initiatief en hebben aangeboden om een jaar lang een GRATIS groepsles te geven aan 10 dames uit onze doelgroep. Op dinsdag 7 juli was de eerste  spinning les. Een leuk groepje dames ging  aan de slag met ontzettend veel energie en doorzettingsvermogen, natuurlijk gestimuleerd en aangemoedigd door “spinning juf” Adriana Het was een groot succes was en de dames  waren ontzettend enthousiast. Wij willen de familie Kneteman van Kneet’s Gym heel hartelijk danken voor dit fantastische aanbod en natuurlijk ook Henk Hoen die dit alles “in beweging” heeft gezet en niet te vergeten Adriana voor haar fantastische inzet en het BLIJ maken van onze dames.

_________________________________________________________________________________________

Met veel dankbaarheid en blijdschap kijken wij terug op een fantastische week van het Benefiet Pop Up Restaurant Blijf Eten. Dankzij ontzettend veel enthousiaste en liefdevolle ondernemers, artiesten, vrienden en ook onze familie hebben wij een intensief en “korte termijn” evenement succesvol kunnen neerzetten. Ruim 200 gasten hebben ons benefiet restaurant bezocht en de laatste zondag mochten wij “onze” vrouwen gelukkig maken met een geweldige middag. Met de opbrengst van de 5 avonden “Blijf Eten” van ruim € 15.000,-– kunnen wij weer ontzettend veel wensen vervullen van de lieve dames uit onze doelgroep die het zo hard nodig hebben. Wij hadden dit allemaal niet voor elkaar gekregen zonder de hulp van  al deze fantastische Vrienden ! Heel veel dank aan :

Paul Fagel, Paul van Waarden, Stephan Nijst, Ruben van Dieten, Cees en Elly Hoogerdijk, Miranda Hanemaaijer, Michel van Dongen, Ria van Leeuwen, Andre “de Truffelkoning”, Evert-Jan van der Gun, De Eet Club, Aad Schippers – Horecamakelaar Schippers Business Intermediair, Wine & Spirits – Damiano Piacenza, Menno Lieuwens en Winston van  Eijkelenborg, leerlingen en begeleiders van ROC Mondriaan , Kesbeke Tafelzuren, Lentz Banketbakkerij,  Persian Caviar, Entrada Restaurants Inkoop, Sebastiano Pistone, van den Burg en Bol, Portioli Caffe, Holland Vis, Nice2Meat, Tanger, Stichting Promotie Kalfsvlees, KoppertCress, Brooklyn Nights, Frank Wentink, RSL & Partners BV, Prediep Light & Sound, Marcel de Rooij Sound & Entertainment, Holland Vis ,  DB Aktiviteiten, Bakkerij Frans de Groot,  Initial, Smith Communicatie, Bloembinderij De Byzantijn, Driessen Assuradeuren, Jillz, Dish Catering, Brasserie NL, Koninklijke Horeca Nederland Afdeling Den Haag, 360FoodEvents, Europese Horeca Financieringsmaatschappij, Ruitenburg Adviseurs en Accountants, JMW Culinair, Eijsink Kassasystemen, Damiano D’Alba,  Franco Di Meglio, Rosaria Di Meglio, Giuliano D’Alba, Lorenzo D’Alba, Michel de Groot, Marian Hageman, Janette Hageman, Roberto Simoncini, Wilmy van Dam Piacenza, Restaurant La Galleria, Restaurant Toff, Peter Veenman, Maarten Scherf, Ronald Martis, Evelyn Leone, Mo Alsayegh, Ronald Mulkhuyse, Bram Janson, Jacco van der Graaf, Karel en Miranda Pronk, Bas en Bertie van Avezaath, Tony Tetro, Frank Plaatsman, Jos Schijff,, Rob en Ronneke de Jong, Peter Boelhouwer, Diana van der Velden, Ronald en Jeannette Schluter, Jan Guurink Piano’s, Frits Landesbergen, Veronique Sodano, The Dutch Diana Ross, Peter Strykes, Renee Kouwenhoven, April Darby, Rashid Alexander, Mariska van Kolck, Sebastiano Zafarana, Anne Stalman, Verrassend Jo, Marcelle van der Velden, Boys Harmony and Soul, Massimo Bizzo, Henk Hoen, DJ Charles, Rene Sommer, De Vrijdagborrel, de lieve modellen van Productiebedrijf DE SHOW, Sébastien F. Pour Hommes, Pieter Eggenhuizen, Dion Vintage, Angela van der Steene, Adrien van Second Avenue Hairstyling, Rodrigo Otazu, Calexis Schoenmode, Nicky van der Kuyp, The Hague International Piano Competition, Muriel Wolda, Ron Kemper, Erik Hielkema, Erik Slaats, Piet van den Berg, Danny Bauman, Thijs Hoogveld, Jurre van Leyden, Cher Bos, Helena Vreeburg, Eduard van der Toolen, Ingrid Teeuwsen. Nicolette Krul, Nathalie Krul, Aysha Aknouch, Comando.

Speciale dank aan onze ambassadeurs  Jim Hoogendorp, Nurlaila Karim, Rob Truijens en onze Beschermvrouw Joke Bruijs.

Alle prachtige foto’s zijn gemaakt door  onze ambassadeur Jim Hoogendorp en Ron Kemper waarvoor natuurlijk onze hartelijke dank!!!

U kunt alle foto’s  en eventuele video’s ook uitgebreid bekijken op onze FACEBOOKPAGINA

via deze bovenstaande  links kunt u de YouTube video’s bekijken die Ron Kemper voor ons maakte.

_______________________________________________________________________________________


Afgelopen woensdag was onze Anneke bij Themapark De Westlandse Druif om een cheque aan te nemen die wij ontvingen van schrijver Mart van der Sar, die vorig jaar zijn boek “Verhalen voor bij de Boom” uitgaf en daarbij de opbrengst doneerde aan een aantal goede doelen. Wij als Stichting Blijf Vrouw waren daar 1 van en mochten van Mart een meer dan fantastische cheque ontvangen.Wij zijn hier als stichting ontzettend BLIJ mee en willen Mart en alle sponsors heel hartelijk danken voor dit fantastische bedrag!

_________________________________________________________________________________________

Nieuwjaarsconcert Stichting Blijf Vrouw

2 februari 2015 in De Nieuwe Kerk in Den Haag

VERSLAG VAN EEN ONVERGETELIJKE AVOND !
Afgelopen maandag 2 februari 2015 vond voor de 4e keer het Nieuwjaarsconcert van Stichting Blijf Vrouw plaats in De Nieuwe Kerk in Den Haag.
Zo’n 400 genodigden – Vrouwen en Vrienden van de Stichting – genoten van een geheel verzorgde avond gepresenteerd door vakvrouw Vivian Boelen . De avond begon met een fantastisch optreden van Jasper Taconis met “Rise like a Phoenix” waarmee hij de aanwezigen al direct kippenvel bezorgde. Het optreden van Nurlaila Karim, die met haar crew Jasper Taconis, Nicky van der Kuyp en Natasja Den Toom een aantal swingende nummers zong uit haar nieuwe theatershow Fourtina was werkelijk indrukwekkend. Tevens werd Nurlaila officieel Ambassadrice van Blijf Vrouw. Samen met haar man Muriel Wolda (die ook deze avond op alle fronten een rots in de branding was) vertegenwoordigt zij alles waar de stichting voor staat. 
Marlayne Sahupala, die een prachtig nummer zong van Adele, raakte de aanwezigen recht in het hart. Ruth Jacott zorgde met haar geweldige performance voor veel ontroering maar ook een gulle lach. Als afsluiter voor de pauze zongen Ruth, Nurlaila en Marlayne samen het prachtige nummer “Leun op mij ” . 
Na de pauze bood The Dutch Diana Ross/Marco Knijnenburg samen met zijn coupeuse Greet Duran en fotograaf Henk Ros een schitterend cadeau aan en zorgde de humor & schitterende songs van Karin Bloemen voor een lach en een traan. De knallende afsluiting met al deze vocale kanjers samen op het podium was het muzikale hoogtepunt van de avond. 
De muzikale omlijsting werd fantastisch verzorgd door Danny Sahupala en zijn band, bestaande uit Sandra Sahupala, Patrick Drabe, Eric van de Bovenkamp en Paddy van Rijswijk. Zonder de ongelooflijke inzet van alle licht- en geluidstechnici zoals de crew van RSL & Partners en HMF Sound & Light, Sound Engineers Arjan de Vree en Lex Amrein zou dit feest ook absoluut niet mogelijk zijn. Uiteraard zorgt de locatie voor het juiste gevoel. De Nieuwe Kerk van Taat & de Regt is de ultieme plek voor zo’n intense avond en Erik Korner zorgde dat alles op rolletjes liep samen met de medewerkers van Entrada Restaurants, Mis en Place en ROC Mondriaan. De gasten genoten van hapjes en drankjes van Bolla Wijnen, Wines&Spirits, La Galleria, Topkapi, Monte Scroppino, De Truffelspecialist, Heineken en Vrumona. Vrijwilliger Cees Hoogerdijk gaf culinair advies en zette zich in voor productsponsoring. De prachtige bloemen werden verzorgd door Amarantha uit Rijswijk en onze ambassadeur  Jim Hoogendorp maakte de prachtige foto’s Achter de schermen en tijdens de voorbereidingen hebben vele ondernemers, vrijwilligers en Vrienden van Blijf Vrouw een ongelooflijke hoeveelheid werk verzet om dit allemaal mogelijk te maken. We zetten ze graag voor u op een rijtje en hopen dat we niemand vergeten !
Als eerste een speciaal dankwoord voor vrijwilligster Marena D’Amore, die ontzettend veel doet en betekent voor Stichting Blijf Vrouw.
En verder :
• Muriel Wolda
• Ronald en Jeanette Schluter – RSL& Partners
• Johnny Lammers en Cosimo Pulvirenti – Ristorante Gusto
• Sebastiano Pistone – Entrada Restaurants & Catering
• Remco Boelens
• Glenn – muzikaal begeleider Ruth Jacott 
• Nigel, Wendy en Arno – Taat & de Regt
• Stichting Promotie Kalfsvlees
• Karel en Miranda Pronk – Holland Vis 
• Damiano Piacenza en Chris Brosius – La Liguria en 
Wines&Spirits
• Mo El Bouzidi – Desert Eagle Security
• NPN Drukkers
• Michael en Lena de Ridder – Topkapi Restaurant 
• Evelyn Leone – La Galleria Kurhausplein
• Sufian Al-hafid – Restaurant Toff
• Tsidi Morobe
• Mieke Lamers – RKK
• Frank Plaatsman en Jos Schijf – ROC Mondriaan
• Joep, Sjoerd, Emma, Felina, Julia, Sarina, Laura, Sven en
Nanet – ROC Mondriaan
• F&B Team Mis en Place en Taat & de Regt
• Beau Korporaal en Leontine Smith – Smith Communicatie
• Trends for Rent
• Marion Trap – St. Andrew’s Society of the Netherlands
• Saskia en Han Merkus – Conny’s Fun Run
• Ton Spaan – BusinessClub Rijshaeghe
• Feestidee Rijswijk 
• Onze stagiaires Sanne en Noa
• Umberto Spadon Anneke en Erik, Anke en Erik, Damiano, Roberto en Andre.
Uiteraard danken wij onze fantastische ambassadeurs Jim Hoogendorp en Rob Truijens en hun echtgenoten Ron Kemper en Cher Bos voor hun enorme inzet en hulp bij deze bijzondere avond. Helaas kon onze Beschermvrouwe Joke Bruijs niet aanwezig zijn vanwege try-outs in het land maar in gedachten en met haar hart was ze bij ons !  Last but not least ; het team van Stichting Blijf Vrouw kan niet functioneren zonder de ongelooflijke steun van onze families en dierbare vrienden. Zij zorgen ervoor, dat wij onze tijd, ervaring en warmte kunnen delen met de vele Vrouwen van de Stichting en zij
helpen ons bij het onderhouden van de contacten met de ondernemers en bedrijven die Blijf Vrouw steunen. Het was een onvergetelijke avond en wij zijn dankbaar en gelukkig dat wij MET en VOOR zoveel lieve mensen een BLIJ moment hebben verzorgd ! 

  

Nieuwjaarsconcert deel 1     Nieuwjaarsconcert deel 2     Nieuwjaarsconcert deel 3

Op bovenstaande link kunt u de You Tube video’s van het nieuwjaarsconcert bekijken.

De filmpjes zijn gemaakt door onze ambassadeur Jim Hoogendorp        ___________________________________________________________________________________________

Vandaag heeft  onze Marena een aantal pakketten bezorgd die door de  firma INITIAL uit Voorburg aan ons gedoneerd zijn, speciaal voor onze dames die wel een extraatje konden gebruiken!  Zij waren er SUPERBLIJ mee en wij dus ook! Wij willen INITIAL dan ook heel hartelijk danken dat zij ook dit jaar weer aan onze stichting en onze dames gedacht hebben, het wordt zeer gewaardeerd!!!

___________________________________________________________________________________________


___________________________________________________________________________________________


___________________________________________________________________________________________FANTASTISCHE OPBRENGST CONNY’S  FUN RUNAfgelopen woensdag werd Stichting Blijf Vrouw verrast met de opbrengt van Conny’s Fun Run, die afgelopen september plaatsvond ter nagedachtenis aan haar naamgeefster. Saskia Merkus, haar man, Boy en zijn vriendin, die deze Fun Run organiseerden bezochten Hsin en Belinda om de opbrengst te overhandigen en natuurlijk even na te praten over deze fantastische Run en de toekomstplannen. Want Conny’s Fun Run wordt ook volgend jaar september wederom georganiseerd. Het was een hele bijzondere avond, met hapjes en drankjes aangeboden door La Galleria Kurhausplein.  Dank je wel Saskia en team….wat een fantastische inspirerende en lieve mensen hebben wij als Blijf Vrouw toch om ons heen ________________________________________________________________________________________________________


PRACHTIG INITIATIEF VAN SCHRIJVER MART VAN DER SAR

Op 9 oktober presenteerde Mart van der Sar zijn nieuwe verhalenbundel “Verhalen voor bij de boom” in Themapark De Westlandse Druif in Monster. De gehele opbrengst van de verkoop van dit boek gaat naar 10 stichtingen in de regio. Elke sponsor van het boek mocht een goed doel aandragen. Onze lieve Vriend van Blijf Vrouw, Alex de Vries van Termopol, had ons voorgedragen en was ook aanwezig bij de presentatie van Mart. Deze verhalenbundel is het tweede boek van Mart. Zijn enorme inzet en enthousiasme zijn voor ons een grote inspiratie. Het boek kan uiteraard besteld worden; voor slechts 10 euro heeft u een leuk cadeau “voor bij de boom”. Mail naar info@blijfvrouw.nl o.v.v. Mart van der Sar.

– over Mart van der Sar –
Zes jaar geleden belandde Mart van der Sar door een ongeluk in een rolstoel. Zijn revalidatieproces was zwaar, maar inmiddels heeft Mart een hoop bereikt. Hij zet zich enorm in voor goede doelen, ging de Alpe d’Huzes op met zijn rolstoel en inmiddels heeft hij ook 2 boeken geschreven. De boeken ‘Verhalen voor na de maaltijd’ en ‘Verhalen voor bij de boom’ bevatten korte verhalen, veelal gebaseerd op de waarheid met hier en daar een eigen draai.“Mart hanteert de stijl van de directe reden, het staat er zoals hij het zegt. In zijn ontwikkeling van de afgelopen jaren was de rode draad humor en dit is ook terug te lezen in zijn boeken”______________________________________________________________________________________________

Conny’s Fun Run 

 

Afgelopen zondag waren Belinda en Marianne van Stichting Blijf Vrouw aanwezig bij Conny’s Fun Run. Deze loop rond de Dobbeplas werd vorig jaar voor de eerste keer door Conny zelf en Saskia Merkus georganiseerd en de opbrengst was ten bate van Stichting Blijf Vrouw. Dit jaar organiseerde Saskia de run wederom ter nagedachtenis aan en in de geest van Conny en wat was het geweldig en inspirerend. Wij zijn dankbaar dat we hierbij aanwezig mochten zijn en dat zoveel mensen meededen. Graag delen wij onderstaand het bericht wat Saskia schreef :”Wat een prachtige dag met zoveel mooie lieve mensen! Hoe geweldig is dit. Conny’s fun run, wat een succes! Zoveel renners en lopers! Het dubbele van verleden jaar! Hoe trots ben ik! Hoe geweldig is het om zoiets te kunnen doen voor een geweldig goed doel. De dames van stichting blijf vrouw waren erbij! Gewapend met de meest heerlijke truffels van banketbakkerij Lentz. 
Boy en Jean, wat zou Conny dit geweldig gevonden hebben!
Lieven mensen dank jullie wel! Volgend jaar weer. Zet hem vast in je agenda: de laatste zondag van september!
Trots op jullie allemaal!
Con, you were there, on my shoulder! Para siempre!!”

______________________________________________________________________________________________

Blije Autodag

 Op 19 juni 2014 organiseerde Stichting Blijf Vrouw een bijzondere autorally speciaal voor de vrouwen uit onze doelgroep. Onder begeleiding van een groep enthousiaste Haagse ondernemers die achter het stuur plaats namen, werden de dames getrakteerd op een heerlijk dagje uit. De rally ging om 11:30 uur van start vanaf het Crowne Plaze Den Haag en werd bijgewoond door Prinses Beatrix (actrice Marcelle van de Velden) en haar hofdame Jolanda Poortvliet (Verrassend Jo). Herberg Vlietzigt uit Rijswijk verzorgde halverwege een geweldige lunch. Onder begeleiding van een politie-escorte van Politie Haaglanden bereikten de equipes rond de klok van 16:00 uur de finish bij Catch by Simonis in de Scheveningse Haven, waar de prijsuitreiking plaats vond tijdens een fantastisch verzorgde “borrel” voor alle dames, de autodealers en de Teamleiders cq. ondernemers.
“Wij kijken terug op een zeer geslaagde ‘Blije Autodag’ waarbij we 12 dames en hun partner, vriendin of dochter een bijzondere en vooral vrolijke dag uit hebben kunnen bezorgen met de hulp van diverse ondernemers uit de regio. Carine Smith-Dubois van Rally’s Carine Dubois had een mooie en pittige route voor de equipes uitgestippeld. De ondernemers die zowel chauffeur als teamleider waren krijgen van ons een groot compliment voor hun enorme betrokkenheid en warmte. Wat voelden de vrouwen zich in het zonnetje gezet! We danken daarom al deze Vrienden van Stichting Blijf Vrouw die deze fantastische dag mogelijk hebben gemaakt!”, aldus Belinda D’Alba van Stichting Blijf Vrouw. Ambassadeur Jim Hoogendorp zorgde voor de fantastische  foto’s !

De Blije Autodag werd mede mogelijk gemaakt door de belangeloze medewerking van: Mercedes Den Haag, BMW Den Haag, MINI Den Haag, Preuninger Groep, Niham Volvo Westland B.V, Motorhuis Den Haag, Crowne Plaza Den Haag, Nederlands Persfotobureau, Business Haaglanden, Herberg Vlietzigt, Catch by Simonis, Rally’s Carine Dubois, Chrome Classic Car Events, Verrassend Jo, Goed in Vorm, Grafia Media Groep, Chrome Classic Car Events, Marilène Dubois en Taxi Noordzeeservices en Smith Communciatie. En natuurlijk niet te vergeten de fantastische teamleiders en chauffeurs die onze dames veilig op de plaats van bestemming brachten:Jacco Helmink en Niels Renes van Max Health Centre,Rob Andeweg van Rob Andeweg Produkties, Alex de Vries van Termopol, Damiano D’Alba van La Galleria, Rob Truijens van Business Haaglanden, Remco Boelens van Taat & de Regt, Peter de Ruiter van Catch by Simonis, Peter Peet van Print Productions, Umberto Spadon van Spadon Agenturen, Roberto Simoncini van Ed Alter,Marcel Deden van Summertime. Heel hartelijk bedankt!!!!______________________________________________________________________________________________

Strandevent 2014

 Gisteren was er voor de 4e maal een stranddag van Stichting Blijf Vrouw. Zo’n 43 dames hadden zich aangemeld  voor een dagje vol plezier en ontspanning. De dag begon bij Ristorante La Galleria op het Kurhausplein met koffie en gebak van Banketbakkerij Lentz.  Vervolgens werd er een bus tour gemaakt met Capital Tours en Events, waarbij 2 beroemde Hagenaars Rob Andeweg en Fred Zuiderwijk, als Sjors en Co de dames Den Haag op een wel heel speciale en vooral humoristische Haagse manier toonden. Er waren diverse stops o.a. in de Vogelwijk, en in het centrum van Den Haag waar wij op het Binnenhof 3 ministers bijna letterlijk tegen het lijf liepen die alle 3 onder zachte drang van Sjors en Co een praatje hielden en vervolgens spontaan met ons op de foto gingen. Na ongeveer 2 uur reed   buschauffeur Gerrit ons terug naar Scheveningen waar de dames een heerlijke lunch kregen aangeboden bij strandrestaurant De Waterreus.Daarna gaven Tanja Hoornweg van THPD en Josianne Vreeburg van Bloom Communicatie een inspirerende workshops waarbij de dames zelf een fotocollage konden maken met foto’s die dezelfde ochtend waren gemaakt door onze ambassadeur Jim Hoogendorp en supersnel werden ontwikkeld bij Fotomaatje. Als verrassende afsluiting  van de dag was er een optreden van Justine Pelmelay die de dames trakteerde op 2  van haar prachtige songs. Het vrolijke boulevardtreintje bracht alle  BLIJE dames weer terug naar het Kurhausplein waar we afscheid van iedereen namen.Wij willen iedereen ontzettend bedanken, vooral ook Smith communicatie (die vaak op de achtergrond maar toch zo ontzettend belangrijk  al onze PR regelt ) en  strandrestaurant De Waterreus, waar wij de hele middag te gast waren  voor de fantastische en vooral belangeloze medewerking aan deze prachtige dag, die onze dames en ook wij niet snel zullen vergeten Bekijk hier het YouTube filmje van onze stranddag Beluister hier het radio interview met Marcel Dekker op radio 1                                ________________________________________________________________________________________________________________


AFGELOPEN DINSDAG 1 APRIL VOND HET GEWELDIGE EVENEMENT “DREAMS OF FASHION, FASHION FOR DREAMS” georganiseerd door leerlingen van de Hogere Hotelschool Den Haag plaats bij Toff Scheveningen. De opbrengst van de avond was ten bate van Stichting Blijf Vrouw ! Een enorme ploeg jonge enthousiaste mensen (zie hieronder) heeft voor een fantastische avond gezorgd. Er is maar liefst
€ 1.250,– opgehaald en daar zijn wij ontzettend blij mee !!! Graag noemen we iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt. DANK JULLIE ALLEMAAL VOOR JULLIE GEWELDIGE INZET, ENTHOUSIASME EN BETROKKENHEID ! HET WAS TOP EN WIJ KUNNEN HIER WEER ONTZETTEND VEEL DAMES HEEL BLIJ MEE MAKEN !!!!!Het team van Hotelschool The Hague :
Bob Slagter, Dominique van Ruiten, Evelien Plag, Maria Nolze
Emma van den Ende, Jonas Sonnleithner, Frederique Emilie Stijf, Milou de Haan, Antonie Ivo van Vliet, Katharina Schedat, 
Julian Ruf, Pilar Oreel en Ruben de Jong.De modellen :
Bas Griethuizen, Justus van der Laan, Thijs Meulenbelt, Laure Dirven, Nikki Koehler, Maaike Terwindt, Arlene Lucassen, Virag Darvalics en Marloes van Gemert.Ontwerpsters : Sabine Houten, Arlene Lucassen en kleding van boutique Grande Marche.Het team van Toff Scheveningen met speciale dank aan Sufian Al-hafid.De geweldige band Kwart over Jazz met Laurens Edauw, Frerick de Haan en Sven Rozier.DJ Dillo.

__________________________________________________________________________________________________________________

Vandaag mocht Petra bij de prachtige schoonheids-,massagesalon en Pilatesstudio  Aspa  in Den haag een fantastische cheque in ontvangst nemen.
Op 25 februari 2014 organiseerde Azra de eigenaresse van Aspa die onze stichting al jaren een zeer warm hart toedraagt en altijd voor ons en vooral voor onze dames klaar staat een evenement t.b.v. onze stichting. Wij willen Azra, haar medewerkers en natuurlijk haar klanten heel hartelijk danken voor deze prachtige bijdrage, waar wij weer prachtige BLIJE momenten kunnen realiseren.

__________________________________________________________________________________________________________________

Op maandag 3 februari 2014 vond de derde editie van ons Nieuwjaarsconcert plaats in de Nieuwe Kerk te Den Haag. Tijdens deze  warme en succesvolle avond  konden onze lieve dames en onze vrienden genieten van schitterende  optredens van diverse fantastische artiesten. De prachtige foto’s zijn gemaakt door onze ambassadeur Jim Hoogendorp, waarvoor heel veel dank. Onderaan deze pagina kunt u de You Tube films van het concert bekijken door te klikken op de diverse links.

Deze avond konden wij weer realiseren door de belangeloze hulp van de volgende personen, bedrijven en artiesten:

Amarantha Bloemsierkunst

Bolla Wijnen

Business Haaglanden

Cher Bos Design

Crystal Clear

De liefde piano- en vleugelhandel

De Nieuwe Kerk

Desert Eagle Security

Drukkerij De Swart

Entertainment.nl

Grafisch Maatwerk

Holland Vis

Jillz

Kronenburgh MEAO College

Lentz Banketbakkerij

Mis en Place

Monte Scroppino Originale®

Restaurant Toff

Ristorante Gusto op het Plein

Ristorante La Galleria

Ristorante La Liguria

Rivella

RSL licht en geluid

Smith Communicatie

Subway Wateringen

Taat en de Regt

Trends for Rent

 

Met speciale dank aan:

Asta Casino, Bianca Otten, International Women’s Contact The Hague,Remco Boelens, Ron Kemper, Soroptimist Voorburg/Rijswijk e.o., Tony Tetro, White Orchid Foundation en onze ambassadeurs die  deze avond mogelijk maakten, Jim Hoogendorp , Rob Truijens en natuurlijk onze Beschermvrouwe Joke Bruijs.

Artiesten

Berget Lewis, Frits Landesbergen Trio. , Joke Bruijs, Gerard Cox, Lorenzo D’Alba, Nurlaila Karim, Veronique Sodano, ZO Gospel choir.

Op onderstaande link het interview dat Belinda had op 3 februari met Omroep West

03-02-14 STICHTING BLIJF VROUW (mp3) –

  video’s gemaakt door Ron Kemper

YouTube Video Nieuwjaarsconcert Deel 1

YouTube Video Nieuwjaarsconcert  deel 2

You tube Video Nieuwjaarsconcert deel 3 

  You Tube Video Nieuwjaarsconcert deel 4 

  You Tube Video Nieuwjaarsconcert deel 5

__________________________________________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________________________________________________

Een geweldige opbrengst van de Society Lunch Loterij 2013 van Tony Tetro voor Stichting Blijf Vrouw. Wat kunnen we hier weer veel prachtige momenten verzorgen. Wij zijn dankbaar en blij !!!! Foto: onze ambassadeur Jim Hoogendorp!

_________________________________________________________________________________________________________________________

_________________________________________________________________________________________________________________________

Info avond in The Harbour Club Scheveningen  

Op 3 november was er een speciale informatieavond van Stichting Blijf Vrouw voor zorg professionals in  The Harbour Club  in Scheveningen! Onder het genot van een hapje en een drankje, gaven wij uitleg aan de geïnteresseerden waar Stichting Blijf Vrouw voor staat en wat wij doen. Machteld van Rookhuizen van MCH gaf een kleine toelichting en tips over haar ervaringen met onze stichting aan haar collega’s, waar wij haar natuurlijk zeer erkentelijk voor zijn.Tevens waren wij zeer verheugd om onze nieuwe super lieve en enthousiaste ambassadeur te kunnen voorstellen: Jim Hoogendorp en zijn partner Ron Kemper!  Als afsluiting was er een WAANZINNIG optreden van Boys Harmony and Soul !! Pepijn, Kevin, Marrion en Rodney, wat was dit goed ! Heel veel dank ook aan Rob Truijens van Business Haaglanden, onze andere ambassadeur! Wij willen The Harbour Club ontzettend bedanken voor hun gastvrijheid en belangeloze medewerking aan deze mooie warme avond

 

____________________________________________________________________________________________________________________________

Fantastische Cheque van Corinne van  de White Orchid Foundation
Op donderdag 25 oktober2013 ontving Stichting Blijf Vrouw uit handen van Corinne Nieuwenburg van de White Orchid Foundation in het prachtige Corona hotel  in Den Haag een meer dan fantastische cheque t.w.v. € 3500,00 . Deze cheque werd gerealiseerd door de opbrengst van de kalender die Corinne vorig jaar heeft uitgegeven. In deze kalender staan vrouwen model, die zijn getroffen door borstkanker en haaruitval hebben, veroorzaakt door de chemotherapie. Wij willen Corinne hierbij heel hartelijk danken voor de prachtige gift.
Hiermee kunnen wij weer een groot aantal vrouwen uit onze doelgroep blij maken met een mooi verwenmoment !!
____________________________________________________________________________________________________________________________
Fun Run voor stichting BlijfVrouw
Het kwam allemaal doordat Saskia Merkus geen startbewijs kreeg voor de ladys Run. Zij wilde deze loop doen voor haar vriendin Conny die voor een 2e keer te maken kreeg met kanker. Saskia  besloot een eigen run te organiseren, de Fun Run was een feit. De datum 29 september was snel gekozen en het goede doel ook. Conny was bekend met stichting blijf vrouw, een  organisatie die zich inzet om  vrouwen met een levensbedreigende ziekte en het economisch, sociaal iets minder hebben in het zonnetje te zetten. Zoals op de foto’s te zien zijn er  voor deze run speciaal shirts gedrukt,  Ingrid van ” The printer ” op de lindelaan in Rijswijk  bood spontaan aan deze shirts gratis te leveren, helemaal top natuurlijk. De start was bij restaurant Buytenhout  bij de Dobbeplas. Ook daar weer een spontane actie, alle deelnemers gratis koffie.  Jullie hebben  een toplocatie en zijn toppers met dit leuke aanbod. De Fun Run was een succes.
In eerste instantie 33 aanmeldingen maar uiteindelijk waren er 38 deelnemers.Er waren renners, lopers en wandelaars, alles kon en mocht.  Het weer was geweldig, zonnetje scheen en iedereen was zo enthousiast. We konden het niet beter wensen voor een eerste keer. Buiten de 38 deelnemers hebben ook anderen spontaan het bedrag gedoneerd zonder deel te nemen, en een aantal deelnemers hebben meer  dan de € 10,00 gedoneerd.
Het totale bedrag kwam uiteindelijk op € 510,00  Al een leuk bedrag natuurlijk maar  Conny en haar partner Jean Obispo besloten het bedrag te verdubbelen.
Jean, eigenaar van Healthclub  ToMoveYourBody weet als geen ander hoe belangrijk het is om te bewegen, ook voor mensen met kanker.
Hij heeft als personal trainer onder zijn klanten ook (ex) kankerpatiënten en  ziet dat het sporten hen  helpt onder andere door conditieverbetering.
Binnenkort wordt het bedrag overhandigt en we hopen dat het veel mooie momenten gaat geven aan zij die het kunnen gebruiken en verdienen
Saskia & Conny

_____________________________________________________________________________________________________________________________
Medio september kreeg Stichting Blijf Vrouw van The International Women’s Contact The Hague  in het prachtige Crowne Plaza Hotel in Den haag een meer dan geweldige cheque aangeboden van maar liefst € 3000,–, een fantastische verrassing waar wij weer vele mooie dingen mee kunnen doen voor onze vrouwen. Wij willen de dames dan ook heel hartelijk danken voor hun inzet en prachtige gift. Belinda en Petra ontvingen de cheque van de presidente van IWC  mevrouw Karin O’Flynn.
_____________________________________________________________________________________________________________________________
Trots stellen wij de nieuwste  vrienden van Stichting Blijf Vrouw aan u voor, dit zijn Nancy Stybol en Tineke Limbach die hun  Healing Touch praktijk hebben op de Damlaan in Leidschendam.
Wij zijn ontzettend  BLIJ met hun fantastische aanbod onze dames (eventueel) belangeloos te behandelen.
Healing Touch (Helende Aanraking) is een ontspannende en helende energie therapie die je fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel in evenwicht brengt.
Voor ons welbevinden en een goede gezondheid is het van belang dat de (levens)energie zich vrij door en om ons lichaam kan bewegen. Bij ziekte, trauma of traumatische ervaringen raakt de energiestroom ontregeld en kunnen er blokkades ontstaan. Tijdens een Healing Touch behandeling worden de handen gebruikt om via het energieveld, de energiebanen en de energiecentra, de energiestroom in beweging te brengen.
Hierdoor wordt het zelfhelendvermogen gestimuleerd. Een effectieve behandeling waardoor je, je snel vitaler voelt.
Uit wetenschappelijk onderzoek komt naar voren dat mensen die een oncologosche aandoening hebben en ingrijpende medische behandelingen ondergaan zoals operaties, chemotherapie en/ of radiotherapie baat hebben bij de toepassing van Healing Touch interventies. Klachten zoals angst, depressiviteit en vermoeidheid verminderen; kwaliteit van leven verbetert.
Voor meer informatie  praktijkcentrum VOEL JE WEL, Damlaan 38 Leidschendam
Telefoon: 06-14 63 62 71
www.voeljewel.nl

_____________________________________________________________________________________________________________________________

In februari jl. kreeg Stichting Blijf Vrouw een geweldige cheque uitgereikt van maar liefst  € 8.000,00 van Soroptimist club Voorburg-Rijswijk e.o. De dames hebben zich de afgelopen 2 jaar fantastisch ingezet, en tal van activiteiten georganiseerd, waarvan de opbrengst voor de helft bestemd is voor Stichting Blijf Vrouw en de andere helft naar een internationaal milieu product gaat. Wij willen de Soroptimisten heel hartelijk danken voor hun inzet, het prachtige bedrag en het vertrouwen in ons en onze stichting!!! Sortoptimist Voorburg-Rijswijk e.o. maakt deel uit van een wereldwijde organisatie van vakvrouwen die elkaar ondersteunen en die streven naar verbetering van de rechten van vrouwen en kinderen. Voor meer info: www.soroptimist.nl

Op de foto Klaske Monitzaan, de presidente van Soroptimist, Hsin Lan Chung en Anneke Uding van Stichting Blijf Vrouw

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Op 2 mei werd het  prachtige nieuwe Asta Casino geopend op het Spui in Den Haag. Speciaal voor  deze feestelijke gelegenheid werd door de directie van het Asta Casino gezocht naar een regionaal goed doel om deze  bij  de opening nog eens extra in het zonnetje te zetten. Stichting Blijf Vrouw werd het goede doel en ontving van bedrijfsleidster, Sonja Keijzer van het  Asta casino een meer dan fantastische cheque van maar liefst € 5.000,–. Als klap op de vuurpijl ontvingen wij ook nog eens      € 2,000,– aan donaties van de gasten . Al met al een geweldig bedrag waarmee wij voor heel veel vrouwen met een levensbedreigende ziekte in sociaal economische moeilijke omstandigheden, een heel mooi verwenmoment of laatste wens kunnen realiseren!

Wij zijn de directie van het Asta Casino en met name Harry Ballemaker ontzettend dankbaar voor deze fantastische gift en wensen hen heel veel succes met dit prachtige casino.De bijgevoegde foto’s zijn gemaakt door Henk Ros Artofotos

_____________________________________________________________________________________________________________________________


_____________________________________________________________________________________________________________________________

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Op 11 februari 2013 was ons nieuwjaarsconcert in de Nieuwe Kerk in Den Haag!

Wat een fantastische avond !!!!

Deze avond konden wij realiseren met de hulp en de belangeloze medewerking  van de volgende geweldige bedrijven en artiesten 

waarvoor uiteraard onze hartelijke dank!

Amarantha Bloemsierkunst

Bolla  Wijnen

Business Haaglanden – Rob Truijens

Cher Bos Design

De Liefde Pianoverhuur en verkoop

De Nieuwe Kerk

Entertainment NL – Bianca Otten

Entrada Restaurants & Catering

Heineken

Jacobus Toet

Banketbakkerij Lentz

LSM Security

Mis En Place

Nederlands Persfotobureau – Ron en Jim

Ristorante Gusto Mangia e Bevi

Ristorante La Galleria

RSL Licht & Geluid

Sams Sound and Light – Simon

Subway Wateringen

Smith Communicatie

Taat & de Regt  – Joella, Erik en Remco

Tony Tetro

Trends For Rent

Vrumona

 

Artiesten:

Lorenzo D’Alba, Rashid Alexander, Arienne Groenewoud, Samadhi Dance Company, Nurlaila Karim, ZO! Gospel Choir en Adlicous 

VOORAL ONZE  SPECIALE DANK AAN: JOKE BRUIJS EN COMBO FRITS LANDESBERGEN 

 ALLE VRIJWILLIGERS

_____________________________________________________________________________________________________________________________Wat was het een prachtige avond op zaterdag 12 januari 2013, het Goed Begin Gala in de Broodfabriek in Rijswijk met een prachtige opbrengst van € 25.000 die verdeeld gaat worden over de 3 goede doelen: Stichting Blijf Vrouw, Verpleeghuis De Naaldhorst en Hospice Het Vliethuys. Hierbij willen wij iedereen die hier belangeloos aan meegewerkt heeft ontzettend bedanken voor hun fantastische inzet en tijd! Dankzij al deze geweldige mensen was het een prachtig evenement!!! Bijgaand een kleine impressie van foto’s gemaakt door de fotograven Henk Ros en Jim Hoogendorp!!


Hierbij het Youtube filmpje van het gala: Video Goed Begin Gala 2013
_____________________________________________________________________________________________________________________________

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Blijf Vrouw bij Business Haaglanden Borrel van Ambassadeur Rob Truijens In oktober 2012 vond bij Vriend van de Stichting La Galleria de Business Haaglanden Borrel van onze ambassadeur Rob Truijens plaats. Wij presenteerden ons met een kleine stand en spraken vele enthousiaste ondernemers die Blijf Vrouw al een warm hart toedragen of Vriend van de Stichting willen worden !! Bedankt Rob en het team van Business Haaglanden voor deze mogelijkheid. Het was een bijzonder geslaagde avond met mooie ontmoetingen, zoals met Karel Pronk van Holland Vis, Betsy Dijkstra van KICK-ICT, Liaan Jansen van KWF, Jacco Helmink van Max Health Club en de heer Terpstra van Euro Air.

__________________________________________________________________________________________________________________

Zomerfeest in Oud Rijswijk was een groot succes!
Op 30 juni 2012 werd in winkelcentrum Oud Rijswijk het jaarlijkse zomerfeest georganiseerd. Naast een gezellige braderie en vrolijke muziek, werd er ook een fietsevenement georganiseerd om
geld in te zamelen voor Stichting Blijf Vrouw! Het was een fantastische dag en wij zijn ontzettend blij met het prachtige bedrag wat wij namens het winkelcentrum Oud Rijswijk mochten ontvangen!!!

_____________________________________________________________________________________________________________________________
Strandevent Stichting Blijf Vrouw
Op 20 juni 2012, vond ons 3e strandevent plaats in Scheveningen bedoeld om een 18tal vrouwen uit onze doelgroep een heerlijke, blije en ontspannende dag aan te bieden!
We ontvingen de dames op deze zonnige woensdag met een Wieckse Rose bij de prachtige mobile spa van de Zwaluwhoeve, die deze dag weer speciaal een prominente plaats innam op de boulevard. De dames kregen om beurten een heerlijke schoonheidsbehandeling en genoten daarna van een smakelijke lunch aangeboden door de Beachclubs, Summertime, The Blue Lagoon , Zanzibar en La Galleria.,
Tijdens de lunch kwam beschermvrouw van Stichting Blijf Vrouw Joke Bruijs even langs om kennis te maken en de dames nog even een hart onder de riem te steken!!
Na de lunch werd een indrukwekkende rondleiding aangeboden in museum Beelden aan Zee, werkelijk een lust voor het oog!
Aansluitend werd bij the Blue Lagoon een “feel good’ workshop gegeven door Tanja en Josianne, waarbij de dames, knippend en plakkend hun eigen collage maakten en deze ingelijst mee naar huis kregen.
Jim Hoogendorp en Moudy de Jong maakten prachtige foto’s op deze dag!
Wij willen al deze mensen heel hartelijk bedanken voor hun fantastische en vooral belangeloze medewerking aan deze dag!!!

_____________________________________________________________________________________________________________________________


_____________________________________________________________________________________________________________________________

Op 9 mei 2012 waren alle leraren en het bestuur van Scholengemeenschap VPCBO Ichtus uit Huizen om hun 10-jarig bestaan te vieren in Scheveningen. Via Evelyne Visser hadden zij kennisgemaakt met onze Stichting en vonden zij het een dermate mooi initiatief dat zij besloten ons een donatie te overhandigen als onderdeel van HUN verjaardag want (aldus de algemeen directeur) : wie jarig is trakteert! Wij vonden het een geweldig gebaar ! We zijn bijzonder blij met deze donatie en gaan dit uiteraard weer gebruiken om vrouwen een fantastisch verwenmoment te bezorgen. ICHTUS; HEEL HARTELIJK BEDANKT VOOR JULLIE BETROKKENHEID & DONATIE !!!!!!

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Op 27 april 2012 vierde Stichting Blijf Vrouw haar 1 jarig bestaan.
In het Circustheater werd eerst vol trots de nieuwe beschermvrouwe van Stichting Blijf Vrouw, MEVROUW JOKE BRUIJS aan de pers en de genodigden gepresenteerd.
Daarna vertrokken wij met de altijd leuke Boulevard Trein naar het Kurhaus Plein waar de Mobile Spa van de Zwaluwhoeve geparkeerd stond!
Hier werden een aantal dames uit onze doelgroep opgewacht met een feestelijk hapje en een drankje van La Galleria, waarna zij om beurten
heerlijk verwend werden door de vakkundige schoonheidsspecialistes in de prachtig ingerichte Mobile Spa van De Zwaluwhoeve.
Daarna werden zij culinair in de watten gelegd met een fantastische HIgh Tea, aan geboden door het Steigenberger Kurhaus Hotel.
De fantastische foto’s zijn deze dag gemaakt door Jim Hoogendorp
Dankzij de belangeloze medewerking van deze geweldige bedrijven mochten wij deze middag weer een aantal vrouwen BLIJ maken!

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwjaarsconcert
Op 6 februari 2012 vond het Nieuwjaarsconcert van Stichting Blijf Vrouw in de Nieuwe Kerk in Den Haag plaats. De Vrouwen en Vrienden van de Stichting genoten in een bijzonder warme atmosfeer van optredens van Karin Bloemen, Joke Bruijs, Nurlaila Karim, Jan Vayne, Petra Berger,The Dutch Diana Ross,Maaike Widdershoven, Sebastiano Zafferano, Henk Hoen, Donna Lynton,Rene Laine, Arienne Groenewoud, Ambragiada Perret, William Jansen, Adagia Music en de Sahmadi Dance Company. De avond werd gepresenteerd door Kevin Brouwer (bekend van het RTL 4 programma Life Style & Experience) en Verrassend Jo. Vele bedrijven ondersteunden dit initiatief waaronder Fonds 1818, Taat & de Regt en RSL Licht & Geluid.

In deze video zie je het optreden van Karin Bloemen met haar speciale “Blijf Vrouw” lied:

Dankzij al deze artiesten was de avond een GROOT SUCCES